Acidoza metabolică a organismului poate provoca stres şi reduce senzaţia de bine

Te simți uneori obosit, fără putere și dezechilibrat? Motivul ar putea fi o acidoză a organismului.

Factorii care duc la acidoza organismului

Cauzele acidozei organismului includ nu numai partea fizică și emoțională, plus perioadele agitate de timp și de stres, dar, de asemenea și nutriția noastră. Conform ultimelor descoperiri ale nutriționiștilor, nutriția actuală poate provoca acidoză: consumul excesiv de carne, mezeluri, brânzeturi și produse de panificație și, în același timp, prea puține produse alimentare alcaline, cum ar fi fructe sau legume. Organismul are nevoie de compuși minerali alcalini, ei fiind găsiți in principal in fructe si legume, pentru a lupta impotriva acidozei organismului.

Următoarele pot fi indicii de acidoză a organismului

  • Oboseală și epuizare
  • Sensibilitate crescută la stres
  • Scăderea concentrației
  • Afecțiuni ale mușchilor și încheieturilor
  • Transformări ale pielii, părului și unghiilor

Basica® poate reduce acidoza organismului

Un echilibru acido-bazic și un metabolism funcțional și energetic sunt condiții importante pentru vitalitate și performanță. Combinația de compuși minerali alcalini și microelemente importante în Basica® poate reduce acidoza organismului și de a activa metabolismul energetic. Compuși minerali alcaline în ceea ce privește compușii minerali organici, așa cum apar în fructe și legume, sunt disponibile în mod optim pentru a trata acidoza a corpului. Compuși minerali speciale si micronutrienti din Basica® ajuta la reducerea epuizare și oboseală și sprijinul abilități intelectuale.

Puteți dobândi o mulțime de compuși minerali alcalini și micronutrienți cu Basica® Dieta cu energie și, prin urmare, eliberarea organismului dumneavoastră de la acidoză. Nutriționiștii recomandă dieta pentru o perioadă mai lungă de timp (6 - 8 săptămâni) până când excesul de acid este neutralizat și echilibrului acido-bazic este, din nou, stabil.